Maak kennis met Peter

"Leer opnieuw voelen!"

Het lichaam houdt stress soms jaren vast. Ik leer je via 2 technieken zelf stress te ontladen en opnieuw in balans te komen. Ze behoren tot de nieuwste golf van lichaamsgerichte hulpverlening die er wereldwijd aankomt. In deze nieuwe visie zegt men dat er veel efficiënter wordt gewerkt wanneer naast de geest ook het lichaam wordt behandeld.


Met hartcoherentie leer je via een eenvoudige ademhalingstechniek beter met stress omgaan. Wanneer je hartcoherent bent, laat je hart aan je brein weten dat alles veilig en rustig is. Hartcoherentie is wetenschappelijk onderbouwd en wordt succesvol ingezet bij o.a. burn-out, hyperventilatie, omgaan met angsten en overprikkeling.


Met EFT (Emotional Freedom Techniques) of psychologische acupressuur gaan we het lichaam mee behandelen. Door de stimulatie van de acupressuurpunten ontladen we de stress die in het lichaam opgeslagen zit en kalmeren we uiterst efficiënt ons brein. Eft is nog diepgaander dan hartcoherentie, het wordt ingezet bij behandeling van o.a. angst, trauma, verslaving, beperkende overtuigingen, foodcravings, etc

Mini coaching

Tijdens deze mini-coaching analyseren we samen jouw adempatroon aan de hand van een eenvoudige ademoefening. 


Wil jij graag persoonlijk begeleid worden door Peter? 

Klik dan hierboven op de knop 'Boek je sessie'.

Je kan kiezen tussen :

  • een 1:1: sessie van 60 minuten ter waarde van 75€ of 
  • een mini-coachingsessie van 20 minuten ter waarde van 25€.


Na betaling krijg je toegang tot alle contact informatie van je coach om online of rechtsreeks een afspraak in te plannen. 

Heb je een Wellbeing Club Voucher ontvangen en wens je deze te gebruiken om je coaching te betalen? Klik hier voor meer informatie over het gebruik van de Wellbeing Voucher.

Start jouw persoonlijke begeleiding

Maak nu van gezond leven en eten jouw nieuwe levensstijl