Maak kennis met coach Véronique

Tijdens deze coaching sta JIJ centraal en zet je de eerste stap in het creëren van meer balans in je werk en leven. 

Vooraf krijg je vragenlijst toegestuurd en gaan we aan de slag met jouw persoonlijke situatie. Om écht een stap te kunnen zetten, beginnen we met een grondige analyse van je huidige situatie. Zo inventariseren we welke rollen, normen en waarden werkelijk belangrijk voor je zijn. Als je dit helder hebt, wordt het makkelijker om prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Het helpt je ook bij het nemen van beslissingen als zich nieuwe situaties aandienen. 

Mini-coaching

  • Hoe staat het nu met mijn balans? 
  • Fysiek, mentaal,   emotioneel en spiritueel? (4balance checklist)
  • Welke tools kan ik gebruiken om de balans terug te vinden en te bewaren? 

 


Voor wie

  • Je hebt het gevoel bergopwaarts te lopen
  • Je het gevoel hebt geen keuze en geen controle te hebben 
  • Je hebt soms het gevoel te worden geleefd.
  • Je hebt soms moeite om het evenwicht te bewaren tussen jezelf en alles wat er van je wordt gevraagd. 
  • Je bent op zoek naar meer rust.
  • Je weet dat er iets moet veranderen maar weet niet goed hoe

Het resultaat

Je bent je er bewust waar bij jou de balans wordt verstoord. Ook krijg je inzicht in wat je energie geeft. Je ziet mogelijkheden om de balans te herstellen. Van daaruit maak je bewuste keuzes over wat je concreet kunt doen in je leven en je werk om de balans te herstellen. Je leert op 4 verschillende niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel) aandacht te geven aan jezelf en alles om je heen. Door bewuster te leven, kan je gemakkelijker loslaten en een innerlijke rust en balans vinden. 

 

Trainer/Coach


Véronique Maes : “Hoewel het “zorgen voor anderen” al van jongs af aan in me zat, ben ik pas in 2002 gestart als zelfstandig welzijnscoach voor bedrijven. Ik had op dat moment een carrière als marketing manager én een burn-out achter de rug. Als ervaringsdeskundige weet ik dus hoe belangrijk het is om een gezond evenwicht te bewaren in zowel je werk als privéleven. De laatste jaren heb ik me daarom verdiept in het domein via diverse opleidingen zoals  o.a.  shiatsu, yoga, relaxatietherapeut en burn-out coach en heb ik me gespecialiseerd in welzijnsmanagement voor bedrijven.”


Wil jij graag persoonlijk begeleid worden door Véronique?

 

Klik dan op de knop 'Boek je sessie'.

Maak je account aan en kies je taal naar keuze.

Heb je een wellbeing voucher ontvangen? Deze voucher kan je gebruiken bij de afrekening. Je hoeft dan geen bankgegevens in te voeren.

Na afrekening, krijg je toegang tot alle contact informatie van je coach om online of rechtsreeks een afspraak in te plannen.