Maak kennis met coach Véronique

Je kan de snelweg door het leven nemen van de ene naar de andere ervaring. Je kan ook een rustiger en trager tempo kiezen waarbij rijvaardigheid er meer toe doet dan snelheid. Beide wegen kunnen naar dezelfde bestemming leiden, maar de verschillende routes die we kiezen bepalen hoe we ons lichamelijk en geestelijk voelen als we zijn aangekomen. Aan jou de keuze!

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze coaching sta JIJ centraal en zet je de eerste stap in het creëren van meer balans in je werk en leven. 

Vooraf krijg je vragenlijst toegestuurd en gaan we aan de slag met jouw persoonlijke situatie. Om écht een stap te kunnen zetten, beginnen we met een grondige analyse van je huidige situatie. Zo inventariseren we welke rollen, normen en waarden werkelijk belangrijk voor je zijn. Als je dit helder hebt, wordt het makkelijker om prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Het helpt je ook bij het nemen van beslissingen als zich nieuwe situaties aandienen. 

Mini-coaching

  • Hoe staat het nu met mijn balans? 
  • Fysiek, mentaal,   emotioneel en spiritueel? (4balance checklist)
  • Welke tools kan ik gebruiken om de balans terug te vinden en te bewaren? 

 

1u Coaching

 

We gaan in kaart brengen wat jouw persoonlijke stresssignalen zijn op fysiek, mentaal en emotioneel vlak, hoe je die tijdig kunt herkennen en wat je er aan kunt doen om weer in balans te komen. Hiertoe ga je onderzoeken welke zaken in je werk -en privéleven je energie geven en welke je energie kosten. Op basis van deze analyses ga je een persoonlijk en praktisch actieplan opstellen voor een betere balans tussen werk en privé, inspanning en ontspanning. 

Tijdens de 4balance Coaching streven we naar een goede balans tussen inspanning en ontspanning, denken en doen.  Je gaat kennismaken met verschillende relaxatietechnieken.  Je zal leren en ervaren hoe je op een eenvoudige manier meer welzijn en bewustzijn kan integreren in je dagelijkse leven. 

Aan het eind van de coaching zal je je ontspannen maar ook verfrist en verrijkt voelen om vol goede moed de volgende stap te zetten naar meer balans in je leven!

Voor wie

  • Je hebt het gevoel bergopwaarts te lopen
  • Je het gevoel hebt geen keuze en geen controle te hebben 
  • Je hebt soms het gevoel te worden geleefd.
  • Je hebt soms moeite om het evenwicht te bewaren tussen jezelf en alles wat er van je wordt gevraagd. 
  • Je bent op zoek naar meer rust.
  • Je weet dat er iets moet veranderen maar weet niet goed hoe

Het resultaat

Je bent je er bewust waar bij jou de balans wordt verstoord. Ook krijg je inzicht in wat je energie geeft. Je ziet mogelijkheden om de balans te herstellen. Van daaruit maak je bewuste keuzes over wat je concreet kunt doen in je leven en je werk om de balans te herstellen. Je leert op 4 verschillende niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel) aandacht te geven aan jezelf en alles om je heen. Door bewuster te leven, kan je gemakkelijker loslaten en een innerlijke rust en balans vinden. 

 

Trainer/Coach


Véronique Maes : “Hoewel het “zorgen voor anderen” al van jongs af aan in me zat, ben ik pas in 2002 gestart als zelfstandig welzijnscoach voor bedrijven. Ik had op dat moment een carrière als marketing manager én een burn-out achter de rug. Als ervaringsdeskundige weet ik dus hoe belangrijk het is om een gezond evenwicht te bewaren in zowel je werk als privéleven. De laatste jaren heb ik me daarom verdiept in het domein via diverse opleidingen zoals  o.a.  shiatsu, yoga, relaxatietherapeut en burn-out coach en heb ik me gespecialiseerd in welzijnsmanagement voor bedrijven.”

Praktische Info

De 4balance Coaching gaat door via Teams.


Wil jij graag persoonlijk begeleid worden door Véronique?

 

Klik dan op de knop 'Boek je sessie' en koop een voucher aan voor een one-on-one sessie van 60 minuten ter waarde van 75€.

Wil je liever eerst even kennismaken met je coach, kies dan voor een mini-coaching van 20 minuten ter waarde van 25€.

Nadat je de voucher aangekocht hebt, krijg je toegang tot alle contact informatie van je coach om online of rechtsreeks een afspraak in te plannen.