Maak kennis met coach Anabel


Wat ik je kan bieden is zowel rust vinden als het plezier van bewegen beleven. Ik help je via oefeningen in contact te komen met de mogelijkheden en beweeglijkheid van je lichaam, op jouw maat. 

De relatie tussen lichaam en geest verdiept.  Ik gebruik graag mijn ervaring als danseres om bewegingsbewustzijn aan te wakkeren, en tegelijk breng ik je mindful naar rust. 

Het is geen spartaanse training. Relaxatie, welzijn en plezier staan in mijn aanbod voorop. 

Tijdens een bevlogen parcours als danseres en choreograaf heb ik me verdiept in een aantal lichaamsgerichte behandelingen en relaxaties, zoals shiatsu-relaxatie, yoga, mindfulness, waarnemingstraining vanuit de fascia (S-PP), Body Mind Centering en Brain Gym.

 

Tijdens een coaching sessie kunnen we dieper ingaan op je vraag en geef ik je een persoonlijke begeleiding.

Mini-coaching

In een minicoaching krijg je een kennismaking met een ontspannings- of bewegingsoefening op jouw maat. Kom je met een specifieke vraag dan geef ik je een antwoord en bekijken we hoe je er verder mee aan de slag kan gaan. 

Wil jij graag persoonlijk begeleid worden door Anabel? 

Klik dan hierboven op de knop 'Boek je sessie'.

Je kan kiezen tussen :

  • een 1:1: sessie van 60 minuten ter waarde van 75€ of 
  • een mini-coachingsessie van 20 minuten ter waarde van 25€.


Na betaling krijg je toegang tot alle contact informatie van je coach om online of rechtsreeks een afspraak in te plannen. 

Heb je een Wellbeing Club Voucher ontvangen en wens je deze te gebruiken om je coaching te betalen? Klik hier voor meer informatie over het gebruik van de Wellbeing Voucher.