Een steentje bijdragen aan een gezondere wereld

Jammer, voor de Virtual Health@work Experience van 30/04 kan je niet meer inschrijven. We hopen je te ontmoeten op 28/05 of 25/06.


Gezondheid heeft nog nooit zo hoog op de agenda gestaan. Je gezondheid is je meest dierbare bezit waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Je lichaam en geest opnieuw in BALANS brengen, daar gaat het om. De uitdagingen die dagelijks je pad kruisen maken het je niet makkelijk om die balans te behouden. 

Als je je gezondheid in eigen handen wil nemen, dan is het belangrijk dat je basis goed zit.

Tijdens deze Virtual Health@work Experience  

  • krijg je een dieper inzicht welke natuurlijke en gezonde keuzes je voor JEZELF kan maken en hoe die je optimale gezondheid beïnvloeden. 
  • zal JE beter begrijpen hoe je lichaam functioneert en hoe belangrijk gezonde cellen zijn en aan welke voorwaarden ze moeten voldoen. 
  • kom je te weten wat stress, angst, burn-out & brein-darm connectie met elkaar te maken hebben
  • krijg JE doeltreffende tools & oplossingen aangereikt om ervoor te zorgen dat alle medewerkers gezond blijven en toegang hebben tot ondersteuning voor zowel hun fysieke, mentale als emotionele gezondheid in deze onzekere tijden.


Sprekers

Martien & Heidi, hebben samen 64j ervaring in de gezondheidssector in de breedste zin van het woord. Al hun kennis & verworven inzichten willen ze DELEN zodat jij wat meer HELDERHEID krijgt in het labyrint van 'gezondheid & welzijn’.

Doelgroep

Ben jij HR manager, preventieadviseur of actief betrokken bij het gezondheidsbeleid van jouw bedrijf? Dan ben je van harte welkom!

Wil jij graag deze live webinar bijwonen?

Je kan je plaats reserveren op volgende data  :


Telkens van 10u tot 11u30.

Nog even dit : deelname aan dit webinar is gratis dankzij de vouchercode

Bij inschrijving zal je een tarief van 45€ zien verschijnen. Gebruik onderstaande vouchercode die je een korting geeft van 45€. Op die manier kan je gratis deelnemen.

Je hoett ook geen bankgegevens in te vullen.

Kopieer nu alvast deze code : #wellbeing1111

En plak ze in het veld "vocuhercode" bij je inschrijving.

Gratis Virtual Health@work Experience

Maximum 25 deelnemers per sessie

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00seconden