Maak kennis met coach Katleen


Welzijn op het werk: al gedacht aan natuur als partner? Ik zet me met veel enthousiasme in om jou te helpen je weg te vinden in je werkleven.

Als loopbaan- en wandelcoach kan ik mijn ervaring en mijn beide passies, mensen en natuur, combineren. Ik geloof in de kracht van beweging, van de natuur en van buiten zijn. 

Bij natuurcoaching gebruiken we al deze elementen om samen tot oplossingen te komen. Door naar buiten te gaan geef ik de natuur een rol in het coachingstraject. Een extra meerwaarde om op een gezonde manier aan jouw loopbaan te werken.

Een coachwandeling duurt minimum 1 uur. Kies je voor een online traject? Dat kan in sessies van 40 minuten, met als voorbereiding opdrachten in de natuur.


Zelf integreer ik wandelen & “groen” zoveel mogelijk in mijn werkdagen. Wil jij tips over hoe je dit ook kan doen? Een 20-minuten online sessie helpt je op weg.


Wil jij graag persoonlijk begeleid worden door Katleen?

 

Klik dan hierboven op de knop 'Boek je sessie'.

Je kan kiezen tussen :

  • een 1:1: sessie van 60 minuten ter waarde van 75€ of 
  • een mini-coachingsessie van 20 minuten ter waarde van 25€.


Na betaling krijg je toegang tot alle contact informatie van je coach om online of rechtsreeks een afspraak in te plannen. 

Heb je een Wellbeing Club Voucher ontvangen en wens je deze te gebruiken om je coaching te betalen? Klik hier voor meer informatie over het gebruik van de Wellbeing Voucher.

Start jouw persoonlijke begeleiding

Maak nu van gezond leven jouw nieuwe levensstijl