Maak kennis met coach Kim

Ben je niet op zoek naar een dieet maar wèl naar een nieuwe manier van eten èn leven waarbij je nieuwe gezonde en natuurlijke voedingsgewoontes aanleert en veel bewuster omgaat met je voeding? Dan ben je bij Kim aan het juiste adres! 

Tijdens een mini-coaching (20 minuten) geeft Kim je graag een aantal praktische tips mee waar je meteen mee aan de slag kan èn waardoor je ook echt ‘goesting’ krijgt om meer te weten te komen over gezonde natuurvoeding!

Om jullie beperkte tijd optimaal te kunnen benutten en om je alvast een paar persoonlijke en concrete tips te kunnen geven is het belangrijk dat je op het aanvraagformulier zo duidelijk mogelijk omschrijft wat je verwacht van deze mini-coaching en wat je huidige uitdagingen zijn op vlak van voeding. 

Bij een coaching van een uur kan Kim uiteraard veel dieper ingaan op jouw adviesvragen. 

Ze zal je hier vragen om op voorhand een uitgebreider intake-formulier in te vullen waardoor ze een duidelijk beeld krijgt van je voedingsgewoontes. 

Op basis van deze info kan Kim jullie gesprek zo goed mogelijk afstemmen op jouw behoeftes. 

Het is Kim's bedoeling om je zo veel mogelijk tips mee te geven zodat je meteen na de coaching met héél veel zin en enthousiasme start met een nieuwe ‘way of life’ waar lekkere, gezonde en onbewerkte voeding een centrale rol speelt.  

Tijdens het gesprek komt er mogelijks hier of daar een klein stukje theorie bij kijken, maar je zal vooral heel veel praktische en makkelijke tips & tricks meekrijgen. 

We kunnen je alvast vertellen dat de rode draad van jullie gesprek lekkere, gezonde en onbewerkte voeding zal zijn en dat jullie het niet zullen hebben over diëten, calorieën tellen, vetten bannen of het kiezen voor light produkten ;-). 

Jullie gaan het gewoon hebben over echte voeding. En tòch zal je geleidelijk aan op je natuurlijk gewicht komen (mocht dit al niet het geval zijn) zonder dat je het gevoel hebt dat je jezelf iets hebt moeten ontzeggen. Integendeel zelfs! 

Wil jij graag persoonlijk begeleid worden door Kim?

Klik dan hierboven op de knop 'Boek je sessie'.

Je kan kiezen tussen :

  • een 1:1: sessie van 60 minuten ter waarde van 75€ of 
  • een mini-coachingsessie van 20 minuten ter waarde van 25€.

Na betaling krijg je toegang tot alle contact informatie van je coach om online of rechtsreeks een afspraak in te plannen. 

Heb je een Wellbeing Club Voucher ontvangen en wens je deze te gebruiken om je coaching te betalen? Klik hier voor meer informatie over het gebruik van de Wellbeing Voucher.