Een verandering in de aanpak van health@work

Gezondheid op het werk is meer dan ooit een gedeelde verantwoordelijkheid. Zeker bij thuiswerken wordt ‘gezondheid’ bepaald door een combinatie van factoren waar u als werkgever niet altijd invloed op heeft. Als u wil dat uw medewerkers hun gezondheid in eigen hand nemen, is het belangrijk dat u hen ondersteunt met de juiste tools en kennis.

Dit vraagt een ommekeer in de aanpak van health@work!

Corona heeft ons doen nadenken over wat echt belangrijk is en brengt ons terug naar de essentie.  Uw medewerkers toegang geven tot de nodige tools en kennis om hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid te ondersteunen, zou dan ook een topprioriteit moeten zijn in uw organisatie.

Als we het over gezondheid hebben, denken we eerst aan fysieke gezondheid, maar mentale gezondheid is net zo belangrijk. 

Tijdens deze Virtual Health@work Experience  

  • krijgt u een dieper inzicht in de essentie van gezondheid en de basispijlers van een gezonde levensstijl, zowel thuis als op het werk
  • ontdekt u welke natuurlijke en gezonde keuzes we zelf kunnen maken en hoe deze dagelijks onze fysieke en mentale gezondheid beïnvloeden. 
  • komt u te weten wat aan de basis ligt van stress en burn-out.
  • krijgt u doeltreffende en meetbare tools & oplossingen aangereikt om deze kennis te delen en uw medewerkers te begeleiden naar een optimale gezondheidsbalans vanuit een gezonde bedrijfscultuur.


Together is better

Deze Virtual Health@work Experience is een co-creatie tussen The Reset Your Health Company en The Relax Company

Sprekers

Martien & Heidi hebben samen 64 jaar ervaring in de gezondheidssector in de breedste zin van het woord. Zij willen al hun kennis & verworven inzichten delen zodat jij wat meer duidelijkheid krijgt in het labyrint van 'health & well-being'.

Véronique is Corporate Wellbeing Consultant en helpt organisaties bij het opzetten van een preventief gezondheids- en welzijnsbeleid. Ze richt zich op het creëren van structuur en draagvlak binnen het bedrijf, het in kaart brengen van de welzijnsbehoeften en behoeften van alle medewerkers, om zo een concreet actieplan te ontwikkelen.

Doelgroep

Vanuit deze co-creatie zijn we op zoek naar HR managers preventieadviseurs of medewerkers die actief betrokken zijn bij het gezondheidsbeleid van hun bedrijf? Voelt u zich aangesproken, aarzel dan niet en reserveer meteen je plaats.


Liever een Virtual Wellbeing Experience te organiseren in uw bedrijf? 

Voor de organisatie van een Virtual Wellbeing Webinar of Workshop in uw bedrijf contacteer ons via mail info@thewellbeingclub.be of bel op 0473 58 03 08Gratis Virtual Health@work Experience

Maximum 25 deelnemers per sessie

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00seconden