Neem je gezondheid in eigen handen

Als je je gezondheid in eigen handen wil nemen,  dan is het belangrijk dat je basis goed zit. Een belangrijk onderdeel hiervan is een gezond dagelijks ritme. Wegens het thuiswerken zijn de dagelijkse routines van vroeger weg, omdat de grenzen tussen werk en privé vervagen.

We moeten actiever nadenken over hoe we onze dagen structureren en dat vraagt energie. Daardoor raken we meer gestresseerd, treden er concentratieproblemen op, gaan we minder bewegen en ook de kwaliteit van onze nachtrust is minder goed. Kortom, onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid staat onder druk.

De enige manier om terug een gezonde structuur in te bouwen verkrijg je door nieuwe gezonde gewoontes of rituelen in te bouwen in je dagelijkse leven.

Tijdens deze Virtual Wellbeing Experience :

  • wordt je uitgedaagd om je dagelijkse gewoontes onder de loep te nemen die je niveau van gezondheid en energie bepalen. 
  • schenken we aandacht aan natuurlijke en gezonde voeding, het belang van voldoende rust en slaap, maar ook beweging komt aan bod.


Deze Virtual Wellbeing Experience is wellicht nuttig voor jou als :

  • je meer wil bewegen en niet weet hoe het aan te pakken
  • je op zoek bent naar praktische en makkelijke tips om van gezond eten en leven jouw (nieuwe) levensstijl te maken.
  • je actief wil werken aan een goede nachtrust

 

Wil jij graag deze live webinar bijwonen of organiseren in jouw bedrijf? 

Voor de organisatie van een Virtual Wellbeing Webinar of Workshop in jouw bedrijf contacteer ons via mail info@relaxcompany.be of bel op 0473 58 03 08

Agenda Live Webinar

Momenteel zijn er geen live of on-demand webinars gepland.