Maak kennis met coach Kim


Ben je niet op zoek naar een dieet maar wèl naar een nieuwe manier van eten èn leven waarbij je nieuwe gezonde en natuurlijke voedingsgewoontes aanleert en veel bewuster omgaat met je voeding? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Tijdens een mini-coaching (20 minuten) geef ik je graag een aantal praktische tips mee waar je meteen mee aan de slag kan èn waardoor je ook echt ‘goesting’ krijgt om meer te weten te komen over gezonde natuurvoeding!

Om onze beperkte tijd optimaal te kunnen benutten en om je alvast een paar persoonlijke en concrete tips te kunnen geven is het belangrijk dat je op het aanvraagformulier zo duidelijk mogelijk omschrijft wat je verwacht van deze mini-coaching en wat je huidige uitdagingen zijn op vlak van voeding.


Bij een coaching van een uur kan ik uiteraard veel dieper ingaan op jouw adviesvragen. 

Ik zal je hier vragen om op voorhand een uitgebreider intake-formulier in te vullen waardoor ik een duidelijk beeld krijg van je voedingsgewoontes.

Op basis van deze info kan ik ons gesprek zo goed mogelijk afstemmen op jouw behoeftes.

Het is mijn bedoeling om je zo veel mogelijk tips mee te geven zodat je meteen na de coaching met héél veel zin en enthousiasme start met een nieuwe ‘way of life’ waar lekkere, gezonde en onbewerkte voeding een centrale rol speelt. 

Tijdens het gesprek komt er mogelijks hier of daar een klein stukje theorie bij kijken, maar je zal vooral heel veel praktische en makkelijke tips & tricks meekrijgen.

Ik kan je alvast vertellen dat de rode draad van ons gesprek lekkere, gezonde en onbewerkte voeding zal zijn en dat we het niet zullen hebben over diëten, calorieën tellen, vetten bannen of het kiezen voor light produkten ;-).

We gaan het gewoon hebben over echte voeding. En tòch zal je geleidelijk aan op je natuurlijk gewicht komen (mocht dit al niet het geval zijn) zonder dat je het gevoel hebt dat je jezelf iets hebt moeten ontzeggen. Integendeel zelfs!


Wil jij graag persoonlijk begeleid worden door Kim? 

Klik dan op de knop 'Boek je sessie' .

Maak je account aan en kies je taal naar keuze.

Heb je een wellbeing voucher ontvangen? Deze voucher kan je gebruiken bij de afrekening. Je hoeft dan geen bankgegevens in te voeren.

Na afrekening, krijg je toegang tot alle contact informatie van je coach om online of rechtsreeks een afspraak in te plannen.