Neem je gezondheid in eigen handen!

Als jij wil werken aan je gezondheid dan is het belangrijk dat je basis goed zit. Een belangrijk onderdeel hiervan is een gezond dagelijks ritme. De laatste maanden zijn velen van ons dit ritme kwijtgeraakt.

De dagelijkse routines en structuur van vroeger zijn weg, omdat de grenzen tussen werk en privé door thuiswerk vervagen.

We moeten actiever nadenken over hoe we onze dagen gaan invullen en dat vraagt energie. Daardoor raken we meer gestresseerd, treden er concentratieproblemen op en werkt ons kortetermijngeheugen niet zo vlot. 

Ook de kwaliteit van onze nachtrust is minder goed en dat slaaptekort werkt op zijn beurt de voorgaande verschijnselen in de hand. Kortom, onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid staat onder druk.

De enige manier om terug een gezonde structuur in te bouwen verkrijg je door gezonde rituelen.

Tijdens de Wellbeing Challenge wordt je uitgedaagd om de dagelijkse gewoontes onder de loep te nemen die je niveau van gezondheid en energie bepalen. 

In theorie weten we allemaal wat nodig is om gezond en fit te blijven maar in het dagelijkse leven blijft het voor ieder van ons een grote uitdaging om gezonde leefgewoonten vol te houden. Stress en een druk leven zorgen ervoor dat we vaak de verkeerde keuzes maken.

De Wellbeing Challenge helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Om een gezonde levensstijl te ontwikkelen en duurzame resultaten te boeken, heb je de juiste kennis, tijd en ondersteuning nodig. De kennis gaan wij met je delen, de tijd bepaal je zelf en de ondersteuning krijg je uit je omgeving.

Samen is altijd beter

We besteden vele uren van de dag aan het werk en samen met collega's. We zijn er sterk van overtuigd dat de dagelijkse keuzes die we samen maken ons kunnen helpen om gezonder en gelukkiger te leven, zowel op het werk als thuis. 

Samen is altijd beter, dus motiveer je collega’s om deze Wellbeing Challenge samen aan te gaan. 

Bovendien kunnen we met het Wellbeing Club HR programma  ervoor zorgen dat ook jouw bedrijf de nodige structurele ondersteuning krijgt om een het algemeen welzijn bij alle medewerkers te behouden en zelfs te verbeteren.

Wat mag je je verwachten?


Er wordt vooral aandacht geschonken aan de juiste voeding, voldoende rust en slaap, maar ook beweging komt aan bod.

Maar wat telt is het resultaat :

  • je gaat bewuster om met je gezondheid
  • je voelt je fitter en leniger
  • je kan je beter concentreren
  • je kan je hoofd beter leegmaken
  • je slaapt beter
  • je voelt je meer ontspannen
  • je ervaart minder angst en stress
  • je hebt de motivatie om de gezonde leefgewoonten verder te zetten

 

Een gezonde levensstijl bestaat vooral uit gezond doen!

Het volstaat niet om dit programma door te lezen en de kennis in je op te nemen. Je zal ook actie moeten ondernemen. Zoals het gekende spreekwoord zegt : als je altijd doet wat je deed, zal je altijd krijgen wat je kreeg

Deelnemen aan de Wellbeing Challenge vraagt geen extra kostbare tijd, enkel een openheid en een positieve intentie om iets te veranderen aan dagelijkse gezonde leefgewoonten die een rechtstreekse invloed hebben op je gezondheid, je humeur, je concentratie en je algemeen welzijn.

 

Waar wacht je nog op? 

Schrijf je gratis in met de vouchercode #wellbeingchallenge2022 en ontdek hoe deze Wellbeing Club Challenge kan bijdragen tot een gezonde levensstijl, meer energie en minder stress.

Na je inschrijving krijg je toegang tot het Wellbeing Club leerplatform en gaan we stap per stap de  7 uitdagingen aan. Je ontvangt alle tools die nodig zijn om van deze Wellbeing Challenge een succes te maken zoals een persoonlijke checklist, een kleurrijke boodschappenlijst, een dagelijks beweegritueel en nog zoveel meer informatie en inspirerende tips voor het vinden van een gezonde work-life balans zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak. 

Learn, Experience, Enjoy & Inspire..


Wellbeing Club Challenge

Neem je gezondheid in eigen handen!